Instruktioner för MAG 254/256

Vid beställning av Grats provkonto, kanalpaket 12mån 6mån och 3mån följ steg 1-2.

  1. Leta reda på MAC adressen som står på ett klistermärke på undersidan av din box.
  2. Ange MAC adressen vid textfältet Ordernotifieringar i Kassan när du beställer. Detta gäller vid alla konto beställningar till MAG.

 

OBS! Dessa enheter förutsätter att du konfigurerar en helt ny enhet. Ni som har enheter som har använts för andra leverantörer bör gå till Settings -> Go To Inner Portal.

FÖR MAG256 HOPPA ÖVER STEG 2 (DÅ DEN GÖR DETTA AUTOMATISKT VID START) SAMT HOPPA ÖVER STEG 4 DÅ DEN KÄNNER AV AUTOMATISKT VILKEN KABEL SOM ÄR INKOPPLAD.

1. Gå till Settings sedan System Settings
2. Gå ner till Software Update, Tryck på OK sedan den Röda knappen för att uppdatera mjukvaran. Vänta några minuter och boxen startar om
3. Gå till Settings sedan System Settings
4. Gå till Video och ändra till 1080p och 1920×1080 Tryck på OK och gå tillbaka
5. Gå till Servers
6. Gå till General och skriv in pool.ntp.org tryck på OK och gå tillbaka
7. Tryck på Portals
8. På Första portalen skriver du in detta
Portal Name: IPTVbox.tv
Portal URL:

Du behöver inte fylla i något för övriga Portaler. Tryck på OK för att spara och gå tillbaka.

9. Gå till Advanced Settings och ändra tidszon till Europe/Stockholm för att få EPG att fungera. Tryck på OK För att spara

Nu går du tillbaka tills du kommer ut, boxen kommer säga att den behöver starta om för att kunna använda de nya inställningarna. Låt den starta om.
Nu kommer du in till IPTVbox.tv portal. Innan du börjar titta på TV ska du göra en sista sak. Gå till Höger tills du kommer till Settings, sedan Advanced Settings och ändra Buffer Size från 0 till 15, gå ner i listan och tryck på OK.

Nu kan du börja titta på TV.

OBS om du ej gjort steg 1-2 överst på sidan så är ditt konto ej aktiverat och du måste maila oss MAC adressen som står på ett klistermärke på undersidan av din box efter att du följt instruktionerna. Var väldigt noga med att aldrig stava fel på MAC adressen som ni skickar oss, det kan ta upp till 48 timmar att korrigera en felstavning.